Januarsalg

Da er har januarsalget startet

Lampegiganten

januarsalg 2019 hos Lampegiganten finner du mer enn 5000 produkter. Rabatter på over 80% på noen ganske få produkter.

Har alt fra eksklusive lysekroner til utelys til pærer og annet tilbehør. Selvsagt er det også en god del julelys som er satt ned, så her kan du gjøre ett kupp.

Besøk salget hos Lampegiganten


Bakeren og Kokken

Så en personlig favoritt. Bakeren og Kokken er igang med januarsalg 2019. Kjøkkenutstyr i følgende kategorier: kjøkkenmaskiner, gryter&panner, kjøkkenkniver, innredning, bordekking og kjøkkenredskaper.

Gå til kampanjen hos Bakeren og Kokken


Bedre Nætter

Trenger du ny seng på nyåret bør du sjekke denne. Opptil 50% på flere senger, (også kontinentalsenger), madrasser og dyner, og de er også billige i utgangspunktet.

Gå til salget hos Bedre Nætter


Whiteaway

Hos Whiteaway handler det om hvitevarer. De har satt ned noen hundre modeller med iallefall opptil 30%. Kjente merker som Bosch, Electrolux, SMEG, Hover, LG og Gram. Avslag på både vaskemaskin, kjøleskap, kombiskap, tørketrommel, oppvaskmaskin og komfyrer, platetopper, stekeovner, ventilatorer

Gå til kampanjen hos Whiteaway


Nelly

Nelly har satt ned over 5000 produkter innenfor dameklær, treningsklær (dame), sko, vesker og skjønnhet med opptil 70%. Kjente merkevarer.

Gå til kampanjen hos Nelly


Outnorth klær og turutstyr

Sport og fritidstøy og sko til dame, herre og barn, pluss turutstyr, tusenvis av varer er satt ned

Gå til salget hos Outnorth


LEKMER

LEKMER starter januarsalget første juledag. Opptil 70% rabatt på klær (barneklær, mammaklær, babyklær), sko, leker, barnevogner, barnestoler., interiør til barnerom fra gardiner til senger.

Gå til januarsalg hos LEKMER


Scandinavian Design Center

Glass, bestikk, interiør og pynteartikler, kjøkkenutstyr, gardiner o.s.v. o.s.v. alt designet i ett av de skandinaviske land eller Finland. Salg med rabatter på opptil 70%

Besøk salget hos SDC


Bonprix

Januarsalg med klær og sko til dame, herre og barn, stort utvalg i plus size til både dame og herre. Har også en hel del interiør, sengesett, gardiner o.l. Nær 3000 produkter er satt ned. Bonprix er knallbillige fra før og har mye basisplagg som billige topper, skjørt, gensere, skjorter etc så her er det penger å spare.

Besøk salget hos Bonprix


Stayhard

Klær, sko, tilbehør, treningsklær og “grooming” produkter til herre. En mengde klær er satt ned med opptil 70%

Besøk salget hos Stayhard


Kitchentime

kitchentime er en gigantisk kjøkkenbutikk, vi snakker om mer enn 40.000 produkter.. Det ligger ettpar tusen produkter ute med tildels store rabatter (oppi 70%).

Gå til kampanjen hos Kitchentime


Bubbleroom

3500 varelinjer på januarsalget. Klær, sko og tilbehør til dame. Opptil 70% rabtt

Gå til salget hos Bubbleroom


Lagerhaus

Lagerhaus er igang. Julepynt, interiørartikler, kjøkkenutstyr. Rabatter oppi 60%

Gå til kampanjen hos Lagerhaus